Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Bygg terrasse med skjult innfesting

HDS – Hidden Decking System – er et system for skjult montering av terrasseskruer. Sluttresultatet blir meget pent. Ingen synlige skruer, fliser eller sprekker!

Fordeler med skjult innfesting av terrassen

Når du skal bygge ny terrasse, må du sørge for innfesting av terrassebordene med riktige festemidler. Med skjult montering i siden, slipper du å få synlige skruer oppå terrassebordene. Med HDS-verktøyet monteres skruene enkelt i sidene av terrassebordet ved hjelp av monteringsverktøyet og bits.Skruene som benyttes har mindre hode enn tradisjonelle terrasseskruer, men gir like god forankring som ved tradisjonell montering, og gir mindre flising og oppsprekk.

Artikkelbilde_skjult_innfestning_3_ESSVE_700px.jpg
Monteringsverktøyet finnes i to størrelser, for terrassebord med mål 85-110 og 110-150 millimeter. (Foto: ESSVE)

Skruene er i syrefast stål og gir holdbar montering over tid. På grunn av skruens spesialkonstruerte borspiss, trenger du heller ikke forborring før montering. Monteringsverktøyet sørger både for at du ikke skrur skruen for langt inn og for at avstanden mellom terrassebordene blir jevn. Bena på monteringsverktøyet klemmes fast mellom terrassebordene for å få samme avstand mellom hvert bord.

HDS monteringsverktøy passer spesielt godt til kebony, malmfuru, royalimpregnert virke, varmebehandlet virke og sibirsk lerk.

Klikk på instruksjonsvideoen for å se hvor enkelt det gjøres og hvor pent resultatet blir med HDS monteringsverktøy.

Med skjult innfesting slipper du skruer oppå terrassebordene


Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.