Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Velg funksjonsglass

Velg glass med egenskaper som løser utfordringer med for eksempel varme, støy eller sikkerhet. Husk at flere typer funksjoner kan kombineres i ett og samme glass.

Varmedempende

Varmedempende glass slipper inn lysstråler, men stopper varmestråler, og du får et svalere inneklima. Varmedempende glass hindrer UV-stråling, noe som reduserer falming av interiøret. Varmedempende glass anbefales i sør- og vestvendte stuer, kjøkken og soverom

Sikkerhetsglass

Sikkerhetsglass beskytter både mot innbrudd og personskade. Sikkerhetsglass anbefales i alle skyve- og balkongdører, samt andre vinduer der uhell kan føre til at noen skader seg.

Støydempende

Støy kan gå ut over både søvn og livskvalitet. Støydempende glass hever bokomforten betraktelig og kan tilpasses ulike støykilder. Støydempende glass anbefales i boliger som ligger i støyutsatte områder.

Antidugg

Et godt isolert glass kan bli ekstra kaldt på utsiden ettersom varmen ikke trenger ut, noe som kan medføre at det dannes kondens. Dette er et tegn på godt isolerte vinduer, men kan være sjenerende og hindre utsikt. Antidugg anbefales til vinduer med 3-lags glass.

Selvrensende

Med selvrensende vinduer sparer du deg for vindusvask. Ved hjelp av nanoteknologi utløses en kjemisk reaksjon i glasset når solen står på vinduene. I regnvære skylles deretter smuss og skitt av.

Artikkelbilde_funkjonsgla_oversikt.jpg
Med funksjonsglass kan du få flere funksjoner i ett og samme glass. (Illustr.: Ferskvann)

Velg vedlikeholdsfrie vinduer

Når du velger vindu, velger du også hvor mye du skal bekymre deg for vedlikeholdet. Et normalt vindu må ettersees årlig og kanskje skrapes og males så ofte som hvert femte år. Velger du vedlikeholdsfrie vinduer, så slipper du unna vedlikehold.

Nye vinduer, Klappet & Klart?

Galleri_kogk_vindu_2_1050x650.jpg

Riktige materialer til riktig sted. Foto: XL-BYGG

Galleri_kogk_vedlikeholdsfrievindu_2_1400x500.jpg

Proffe håndverkere som utfører jobben. Foto: XL-BYGG

Galleri_kogk_vedlikeholdsfrievindu_3_1400x500.jpg

Byggevarer kun fra ledende leverandører. Foto: XL-BYGG

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.